קטונים בשתן ???....

דיון מתוך פורום  לופוס

28/08/2022 | 14:25 | מאת: אני

שלום. מאובחנת עם לופוס.נוטלת פלקווניל כבר כמה ימים שאני לא מרגישה טוב סחרחורות חולשה ותשישות ניכרת ...פריחה חדשה בפנים ותחושה של חולי היום עשיתי בדיקות דם. הכל תקין למעט ggt מוגבר. וקטונים ודם בשתן ברמה קלה. מעולם לא היה לי קודם קטונים בשתן. יכול להיות שזה קשור לתופכות האלה שאני מרגישה ?

קטונים באופן ספציפי לא מרמזים על לופוס. אולי פריחה ותחושה כללית לא טובה כן מרמזים, אבל התלונות מאוד לא ספציפיות. כדי לקשר דווקא ללופוס, יש צורך בבדיקה גופנית ובדיקות מעבדה, כאלו שקשורות למחלה (ספירת דם, שינוים במדדים אימונולוגים).

מנהלי פורום לופוס