שאלה .....קשורה ללופוס.

דיון מתוך פורום  לופוס

25/08/2022 | 09:49 | מאת: טלי

הי.מאובחנת עם לופוס מטופלת בפלקווניל. חז3תי לפניי יומיים מטיול בו- נחשפתי לשמש במשך שלושה ימים. ומאז אני עייפה ותשושה מאד.לעיתים כאבים בחזה ... כאבי ראש.פצעים בפה. מעט פריחה בעור בעיקר בזרועות הידיים.ופשוט הגוף כואב. האם זה לגיטימי תגובה כזאת ? מה לעשות ?

חלק מהתלונות יכולות להיות קשורות להתלקחות, אבל יש עוד סיבות לתלונות (תשישות, וירוסים, תת פעילות בלוטת תריס ועוד). אם זה לא עובר, חשוב לעדכן, חוץ מרופא משפחה, גם את הראומטולוג.ית, להערכה כללית בהקשר של התלקחות (בדיקת גופנית, בדיקות מעבדה). בהצלחה

מנהלי פורום לופוס