בדיקות לאימנולוגיה cpk היה 3050

דיון מתוך פורום  לופוס

24/08/2022 | 22:49 | מאת: כרמית

אובחנתי דרמטו מיוזיטיס ושלחו לבדיקות האלה ______________________________ פוזיטיב dsDNA, Ribo-P, SSA, SSB, CentB RNP, Jo1, Scl70, Chrom, Sm SPECKLED 1:640-בכייל גדול מ 1/80-הבדיקה מבוצעת בטיטר החל מ -מדווח על פי הנחיות ה International Consensus on Antinuclear Antibody (ANA) Patterns (ICAP).

אבחנה של דרמטומיוזיטיס מתבססת על שילוב של: חולשת שרירים, פריחה אופיינית, ממצאים בביופסיית שריר והדמיה (MRI) של השרירים ו/או בדיקת EMG. בשנים האחרונות בודקים תתי נוגדנים אופייניים למחלה שיכולים לעזור בניבוי המהלך הקליני והפרוגנוזה. יש בדיקות שנעשות בבתי חולים (נקראות "קיט מיוזיטיס") וכדי לעשות צריך הפניה וטופס 17. הבדיקות שנשלחו מראות שיש נוגדן כללי שנקרא ANA, אולם אין שם תוצאות של ה"קיט" שהזכרתי. בהצלחה ורק בריאות

מנהלי פורום לופוס