לופוס וחום ......,...

דיון מתוך פורום  לופוס

20/06/2022 | 07:24 | מאת: שני

שלום לרופאים היקרים. אובחנתי לאחרןנה בלופוס. ורציתי לשאול אם יש קשר לעובדה שבעבר בהיותי בגיל העש3ה כאשר נחשפתי לים ...והייתי "נשרפת" מהשמש...תמיד זה היה מלווה גם בחום עד 38.7 בערך. והרגשה כללית רעה. זה יכול להיות קשור ללופוס שאובחן לאחר 10 ש' ?

יכול היות ששנים לפני שאובחנת רשמית עם לופוס היו כבר "מתחת לרדאר" ביטויים שמתאימים לאבחנה. לגבי התיאור הספציפי שמסרת? לא בטוח אבל לא ניתן לדעת בוודאות.

מנהלי פורום לופוס