נטילת פרדינזון ופלקווניל

דיון מתוך פורום  לופוס

07/06/2022 | 06:53 | מאת: שחר

שלום רב, אני צריכה להתחיל לקחת פרדינזון במינון של 10 מג במשך שבוע. האם נכון לקחת שני כדורים בבוקר או לפצל אחד לבוקר ואחד לערב. ניתן לקחת את זה ביחד עם הפלקווניל? האם אצטרך להפסיק את הפרדינזון בהדרגה על אף שמדובר רק בשבוע? תודה מראש

הי, לא חייבים לפצל את הטיפול. אפשר לקחת יחד בבוקר שני כדורים של 5 מ"ג. אין בעיה לקחת יחד עם פלקווניל. אין צורך להפסיק בהדרגה אחרי שבוע טיפול.

12/06/2022 | 13:32 | מאת: שחר

שלום ד"ר, התחלתי לקחת את הפרדינזון אתמול, שניים ביחד בבוקר, אני מרגישה תחושה של עוררות יתר, כאילו הלב עובד מהר יותר. האם זה תקין או שעדיף לפצל לבוקר וערב? נשארו לי עוד 3 ימים לקחת.

אפשרי לנסות לפצל

12/06/2022 | 15:50 | מאת: שחר

תודה רבה על התשובה המהירה, מעריכה את זה

מנהלי פורום לופוס