שאלה לגבי בדיקות דם.

דיון מתוך פורום  לופוס

17/02/2022 | 21:15 | מאת: אלה

שלום.היום קיבלתי תוצאות של antinuclear ab.בדיקות דם נתנו בעקבות פריחה ברגלים וכאבים במפרקים. Ana pattern-שלילי .Ana titer-שלילי,antinuclear ab- גבולי,rnp -1.1,rnp a-1.1,כל השאר בהגדר נורמה,dna(ds)аb -1.כל בדיקות שעשיתי,כימיה ,ספירה,הכל תקין.מה אומרים תוצאות?תודה

נראה שהבדיקות תקינות. אמנם ANA "גבולי", אמנם זו שיטת בדיקה פחות מדויקת, ובבדיקה יותר ספציפית (PATTERN, TITER) יצאה שלילית. שאר התוצאות שפירטת תקינות

מנהלי פורום לופוס