משכך כאבים במצב של דלקת

דיון מתוך פורום  לופוס

29/01/2022 | 19:09 | מאת: לירון

שלום ד"ר,אני בתהליך של אבחון, בינתיים לוקחת פלקווניל. יש לי כאב במפרק הלסת, רופא משפחה אמר שמדובר בדלקת ונתן לי אתופן. כשהגעתי הביתה ראיתי בעלון שאסור לקחת במקרה של לופוס. אני לא יודעת אם יש לי לופוס, אבל חוששת לקחת. האם אפשר לקחת במקום משהו אחר ממשפחת משכחי כאבים שאינם סטרואידים כמו ברקסין או ארקוקסיה? האם זה בטוח למקרה שאכן בסוף יאבחנו אצלי לופוס או מחלת רקמת חיבור אחרת? תודה

למיטב ידיעתי אין מניעה מלקיחת נוגדי דלקת במטופלים עם לופוס (רק בגלל האבחנה של לופוס)

מנהלי פורום לופוס