סלספט- מספר שאלות...

דיון מתוך פורום  לופוס

06/12/2021 | 19:21 | מאת: א.ל

היי, אני שאלתי בעבר בפורום לגבי סלספט. אני מקבל כרגע סלספט 2 גרם ביום לליכן פלנופילריס מפושטת. רציתי לדעת מנסיונך תוך כמה זמן מושגת השפעה עם התרופה? האם התרופה נחשבת מאוד יעילה? מה אחוז המטופלים שהיא עוזרת להם? כמה באמת חווים רגרסיה מוחלטת ולא תגובה חלקית? מה טווח הזמנים שאתה נותן לסלספט כדי להחליט אם היא עובדת או לא? אני יודע זה הרבה שאלות...אני שואל כי אני נורא סובל, רואה את תווי הפנים שלי(הזקן,הגבות,השיער) נושרים בקצב מאוד מהיר באופן בלתי הפיך וניסיתי כבר פלקוויניל,פרדניזון,רקוטן, מתוטרקסט ללא שום הטבה. תודה רבה!

צריך להפנות את השאלה בפורום של מחלות עור. לי אין נסיון טיפול במחלה כזו ותשובות כלליות לגבי סלספט ותרופות אחרות כבר עניתי כאן בעבר

מנהלי פורום לופוס