החלפת טיפול לפני הריון

דיון מתוך פורום  לופוס

07/11/2021 | 21:37 | מאת: עדן

שלום אני חולה במחלת סקרואילאיטיס ולוקחת יומירה שעוזרת לי מאוד .אני רוצה להיכנס להריון ולכן הרופא הציע לי להחליף לסימזיה .אני מפחדת שסימזיה לא תיתן את אותה השפעה .האם אני צודקת ? האם הדוקטור יכול לומר לי כמה אחוזים שסימזיה לא תעזור לי באותו המידה כמו יומירה .והאם לא כדאי להמשיך יומירה גם בהריון תודה

מכיוון שאת כבר לוקחת הומירה שמועילה לך מאוד (לפי דברייך), לא בטוח שכדאי להחליף לסימזיה. אפשר להתייעץ עם המרכז הטרטורלוגי (קיימת אפשרות לייעוצים טלפונים, לבדוק דרך גוגל) לגבי המשך הטיפול בהומירה בזמן הריון. בהצלחה

מנהלי פורום לופוס