חילוקי דעות לכאורה בין רופאים או כוונת זדון

דיון מתוך פורום  לופוס

18/10/2021 | 10:48 | מאת: רופאים שעושים לי בעיות

שלום אובחנתי בלופוס על ידע ראומוטולוג והלכתי לחוות דעת שנייה שפסלה את האבחנה עקב פסילת האבחנה נגרם לי נזק .חזרתי לראומוטולוג הראשון שטען שיש לופוס והתחננתי לקבל טיפול הוא החזיר לי את התרופה וכתב מפורשות לקבל חזרה את התרופה כטיפול קבוע .רופאי המשפחה של הקופה מסרבים לעדכן את האבחנה בתיק הרפואי וזה פוגע בזכויותיי להקפאת ביציות ודברים נחוצים במידה וקיים לופוס .כרגע אני בהתפרצות חריפה והצטלקות כי הפסיקו לי טיפול מה לעשות במצב כזה ?האם התנהלות כזאת נשמעת לך חוקית?

קורה שיש חילוקי דעות בין רופאים אבל לא יכול להתייחס באופן ספציפי למקרה שלך

מנהלי פורום לופוס