חיסון שלישי למקבלי אורנסיה

דיון מתוך פורום  לופוס

22/08/2021 | 19:54 | מאת: רוית

שלום, מקבלת אורנסיה. קיבלתי חיסון ראשון ושני לפני אורנסיה, חיסון שני לקורונה אמצע מאי. קראו לי לעשות חיסון שלישי. האם לא מוקדם מדיי?

שלום, ניתן למצוא את ההמלצות בגוגל: https://www.gov.il/he/departments/policies/epi-546597221 למטופלים עם אורנסיה, עיתוי המנה – המרווח המומלץ בין המנה השנייה לשלישית הינו 8 שבועות. בנסיבות מיוחדות, ניתן להשתמש במרווח מינימום של 4 שבועות. אין גבול עליון למתן המנה השלישית לאחר המנה השנייה. לסיכום, במקרה שלך לפי ההמלצות מומלץ להתחסן בהצלחה

מנהלי פורום לופוס