בטיחות הטיפול ב Baricitinib

דיון מתוך פורום  לופוס

18/08/2021 | 18:52 | מאת: דנית

שלום דוקטור בני בן 16 סובל מאטופיק דרמטיטיס קשה ומציעים לנו להשתתף במחקר שנותן Baricitinib כשבזרוע אחת ניתן מינון של 4 מיליגרם פעם ביום .רציתי לברר עם הדוקטור מכיוון שלראומטולוגים יש ניסיון עם תרופה זו האם יש תופעות לוואי מפחידות כמו דיכוי חיסוני או קרישים בדם וגם לברר האם גם בראומטולוגיה יש לכם ניסיון עם מינון זה של 4 מיליגרם בגיל כזה תודה רבה

שלום רב, מציע לפנות לרופא עור מומחה לילדים. בגלל השילוב של אטופיק דרמטיטיס, גיל 16 ובריציטיניב במינונים כאלה גבוהים. (וגם אזכיר כי כאן זה פורום לופוס)

מנהלי פורום לופוס