לופוס לא מטופל שש שנים

דיון מתוך פורום  לופוס

03/07/2021 | 10:06 | מאת: לא

היי אבחנו לי לופוס והלכתי לחוות דעת שנייה ששללה את האבחנה .מה קורה לצורך העניין אם יש טעות ואני חולה בלופוס שנשלל ברשלנות רפואית .האם לופוס שלא מטופל שש שנים אפשר למות מזה ?ומה הסימונים שאני צריכה להיות ערה להם כדי להיזהר?כרגע יש סימנים שמתבטאים בעור בלבד .בנוסף אני לוקחת משככי כאבים טוגרטול .ולא ניתן לדעת אם אני חווה כאב או לא .מה עליי לעשות?איך אני יודעת אם אני גוססת ?האם אפשר למות מלופוס שלא מטופל שש שנים?

כל מי שמאובחן עם לופוס צריך להיות במעקב ראומטולוגי מסודר, לקחת פלקווניל ולעשות בדיקות תקופתיות לפי ההמלצות. כמו כל בעיה רפואית אחרת, יש מצב קל ויש מצב מחלה קשה, והטיפול והמעקב נקבעים בהתאם. הרבה בריאות

מנהלי פורום לופוס