התעוררות לופוס לאחר קורונה

דיון מתוך פורום  לופוס

16/02/2021 | 16:25 | מאת: דנה

לפני 20 שנה היה לופוס רדום וובדיקות זה לא היה מכוון לזאבת. לפני 4 חודשים חליתי בקורונה ובבדיקות יצא חיובי. רציתי לברר אם לופוס חזר?

16/02/2021 | 16:28 | מאת: דנה

רציתי לברר לגבי בדיקות דם

שלום רב, ראיתי ANA חיובי 1:160 ואנטי RO חיובי חלש. אבחנה של לופוס לא מבוססת רק על בדיקות דם אלא על מכלול פרמטרים, קלינים ומעבדתיים. לא ניתן לקבוע על סמך מה ששלחת אם יש או אין התלקחות. התשובה טמונה בדינמיקה שיש בבדיקות מעבדה, לא רק אימונולוגיה, וכן בממצאים נוספים חשובים כמו בדיקה גופנית. לסיכום, צריך לפנות לראומטולוג המטפל להערכה. בהצלחה

מנהלי פורום לופוס