בידוד למאומתת חולת לופוס

דיון מתוך פורום  לופוס

19/01/2021 | 22:11 | מאת: שרון

שלום, אני חולת לופוס בת 38, המחלה יציבה שנים רבות (חולה מגיל 19). נוטלת 400 מ"ג פלקווניל ו- 5 מ"ג פרדניזון. לצערי נדבקתי בקורונה, מרגישה מצוין, רק אובדן חלקי של חוש הריח והטעם. עפ"י רופאת המשפחה שלי, תוך 10 ימים אוכל לצאת מהבידוד וזאת במידה ולא תהיה החמרה בתסמינים. משיחה עם הראומטולוג שלי, נאמר לי שאני צריכה לפחות בדיקת קורונה שלילית אחת טרם השחרור. באתר של משרד הבריאות מצוין כי רק חולים בעלי דיכוי חיסוני קשה צריכים בדיקות שליליות נוספות. אני מבולבלת ובעיקר רוצה לצאת בהקדם מהבידוד... האם תוכל להתייחס למשך הבידוד הנדרש? בברכה, שרון

20/01/2021 | 07:19 | מאת: תגובה

נכון שהדיכוי החיסוני שלך עם פלקווניל ומעט פרדניזון אינו קשה, אבל צריך לפעול לפי הנחיות משרד הבריאות והיחיד שיכול להגיש ערעור זה הרופא המטפל שלך. תבקשי מרופאת המשפחה שתפנה לגוף המתאים בקופ"ח

מנהלי פורום לופוס