תוצאות בדיקת דם כאבים בעורף

דיון מתוך פורום  לופוס

23/03/2020 | 18:32 | מאת: איציק

שלום בעקבות כאבים בעורף וחגורת כתפיים מזה חודש בעיקר בלילה ובבוקר וגם יד ימין ומרפק כאבים לסירוגין עשיתי בדיקות דם אבל לא מבין מה המשמעות .מצרף קובף בדיקה תודה.

הבדיקות כולן תקינות (מדדי דלקת שקיעת דם וCRP) למעט ANA חיובי 1:640. הבדיקה עצמה לא ספציפית ולא מספקת כדי לקשר בין התלונות לבדיקת הדם. השאלה אם הכאבים ליליים או יותר בשכיבה (לרוב שוכבים בלילה בשינה, אבל האם הכאבים בגלל מנח השכיבה?) ואז הבעיה יכולה להיות אורטופדית. לסיכום, כדיא לעבור הערכה מסודרת במרפאה ראומטולוגית, בנתונים שהוצגו כאן קשה לתרום יותר

מנהלי פורום לופוס