האם ע"פ הבדיקות יש זאבת?

דיון מתוך פורום  לופוס

21/11/2019 | 12:21 | מאת: אילת

Antinuclear Ab Adults POSITIVE הועבר לביצוע בשיטת אימונופלורסנציה, ראה תוצאה .ANA-IFA בבדיקת החל מתאריך 19.5.19 שונתה שיטת .הבדיקה NEGATIVE 1/80-הבדיקה מבוצעת בטיטר החל מ החל מתאריך 28.5.19 התוצאות -מדווחות על פי הנחיות ה International Consensus on Antinuclear Antibody (ANA) Patterns (ICAP). Ro Ab Anti SSA 3 U/ml-קטן מ :ערכי ייחוס 7 - 10 U/mL גבולי > 10 U/mL חיובי La Ab Anti SSB 3 U/ml-קטן מ :ערכי ייחוס 7-10 U/ml גבולי > 10 U/ml חיובי החל מ- 15.5.17 שונתה ערכת הבדיקה, שים לב לשינוי בערכי .הייחוס Rheumatoid Factor Quanti 6.5 14 יחידות: IU/ml 0 תודה.

למיטב הבנתי, מכיוון שהבדיקות יצאו קצת הפוכות (ימין לשמאל/עברתי ואנגלית)- לפי הבדיקות אין לופוס כי ANA יצא שלילי בשיטה האמינה יותר שנקראת בקיצור IFA

21/11/2019 | 15:01 | מאת: אילת

תודה רבה!

מנהלי פורום לופוס