מחלת לופוס

דיון מתוך פורום  לופוס

19/08/2015 | 22:11 | מאת: פולינה

אני בת 52 לפני שנה התחלתי להקריח אובחן בביופסיה שזה ליכן פלאנס מסוג של לופוס עורי. למרות כל המאמצים של זריקות כדורים שום דבר לא עוצר את הבעיה. עולי משהו יכול לעזור לי עולי יש טיפול חדשני.אני אשמח לקבל תשובה

פולינה שלום לרוב כאשר מדובר בלופוס עורי לא מדובר בליכן פלנוס אם כי יתכן ששני מצבים אלה יופיעו יחד. בלופוס עורי תרופת הבחירה היא פלקווניל ובלופוס עורי בצורתה הכרונית, הקרויה discoid LE ניתן לשקול טיפולים נוספים אם פלקווניל אינו מספיק יעיל. חשוב לדעת מה הראו ממצאי הביופסיה כדי לתת מענה טוב יותר. מומלץ לפנות לייעוץ רופא העור ובמידה ומדובר בלופוס עורי מומלץ להתייעץ גם עם ראומטולוג.

מנהלי פורום לופוס