עשיתי בדיקות דם האם התוצאות מדאיגות?

דיון מתוך פורום  לופוס

08/07/2015 | 19:11 | מאת: גידי

תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה A.B2 GLYCOPROTEI IgA 4.1 U/ml ANTI CARDIOLIPIN IgG <1.6 ANTI CARDIOLIPIN IgM 0.4 U/ml A.B2 GLYCOPROTEI IgG <1.4 A.B2 GLYCOPROTEI IgM 1.2 U/ml

שלום גידי הדפסת התוצאות מעט משובשת אך אם הבנתי נכון את הנתונים כפי שהדפסת כל הערכים שציינת הם בתחום הנורמה או מתחת לנורמה. הבדיקות שציינת הם כולם נוגדנים מסוג APLA ( נוגדנים המצביעים על קרישיות יתר ) והם נחשבים לא תקינים רק כאשר הם מעל לנורמה כך שהבדיקות שאתה ציינת תקינות.

מנהלי פורום לופוס