גיוס חולי לופוס לצה"ל

דיון מתוך פורום  לופוס

27/11/2017 | 22:57 | מאת: ת

שלום, אני תלמידת כיתה י"א לפני צו ראשון, לפני כחצי שנה איבחנו אצלי לופוס. בעיקרון המחלה לא מפריעה לי בתפקוד היום-יומי למעט אי חשיפה לשמש. אני לוקחת תרופות ולא חווה כאבים. האם חולי לופוס מקבלים פטור מצה"ל? האם אגויס בהסתכלות על המקרה שלי כפרט? תודה מראש!

איני עוסק או מבין בוועדות רפואיות של בצבא. למיטב ידיעתי יכולה להיות בעיה לגייס אנשים שסובלים מלופוס, ויתכן שיש אפשרות להתנדב, אולם התשובה שלי אינה רשמית או מבוססת מדי ויש לפנות לגורמים מוסמכים. בהצלחה ורק בריאות.

מנהלי פורום לופוס