טיפול באפילציה ולופוס

דיון מתוך פורום  לופוס

18/10/2017 | 17:48 | מאת: יפית

שלום רב בת 39 סובלת מלופוס מזה 15 שנים ברימיסיה כבר מעל 10 שנים , מקבלת פלקבניל 200 מג ליום האם יש קשר בין לופוס לאפילציה? אני מעוניינת להתחיל טיפול ואשמח לתשובה תודה רבה 🤗

אין התווית נגד לטיפול הסרת שיער בחולי לופוס שנמצאים בהפוגה. בכל מקרה, כדאי להתייעץ עם רופא עור מומחה למחלות אוטואימוניות

18/10/2017 | 19:52 | מאת: יפית

תודה רבה על תשובתך המהירה את האמת אני לא מוצאת רופאי עור שמומחים למחלות אוטואימוניות יש אפשרות לקבל המלצה באיזור ירושלים? ואם לא אז בכל מקום אחר

מנהלי פורום לופוס