תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  לופוס

28/05/2015 | 05:54 | מאת: אלון

היי עקב כאבי שונים בגפיים עשיתי בדיקות דם שיצאו כולן תקינות למעט החלק הזה שאבקש עזרה בפיענוח: Rnp 0.8 Sm 0.2 Rnp a 0.8 Rnp 68 0.2 Sm rnp 0.2 Ssa-60 0.2 Chromatin0.2 Jo-1 0.2 Scl-70 0.2 0.2 Mer ab Anticentro Ssa single 0.2 Ssb single 0.2 Ab 0.2 Ribosomal p Ana titer posetive 1:80 Rehumatid factor 9.75 C reactive protein 0.16 האם התוצאות לא טובות? תודה

אני מתקשה להבין את כל ההנתונים בגלל שיצאו בשאלה מסםרים ואותיות מימין לשמאל, אבל נראה שהבדיקה החריגה היחידה היא ANA 1:80 ואז חסרים פרטים כדי להבין האם יש לכך משמעות: מהתלונות, מה הסיפור המשפחתי, מה בבדיקה הגופנית ועוד ועוד. לזכור שעד10 אחוז מהאוכלוסיה הבריאה ANA יכול להיות חיובי! בקיצור, פני להערכה ראומטולוגית מסודרת. בהצלחה

מנהלי פורום לופוס