טיפול

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

27/01/2014 | 12:55 | מאת: נויה

שלום רב, אבי בן 78 הוא סובל מהאטה בתנועה, קשה לו ללכת ומרגיש שהגוף מנוון.אינו סובל מרעד. הגריטר המליץ על דופיקר. הוא נוטל את התרופה מזה שנתיים. שבמהלכם המינון הועלה מרבע כדור לשלושת רבעים שלוש פעמים ביום.לא ניתן לראות שיפור. האם יתכן שנוטל את התרופה לחינם? איך ניתן לדעת אם אכן סובל מהמחלה? תודה, נויה

27/01/2014 | 13:29 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

נויה שלום קשה להעריך את יעילות הטיפול ואת האבחנה דרך מה שתארת. יש בביהח תל השומר מרפאת תנועה טובה מאוד. אני מציע שתפני אליהם. במידה ואת מריכה עזרה פני אלי ואסייע.

29/01/2014 | 13:57 | מאת: נויה

תודה רבה לך על הנכונות לעזור. האם עליי להביא הפניה כלשהיא?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד