אין תחושה בכף רגל תוצאת emg

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

18/05/2014 | 13:32 | מאת: טל

לפני כשלוש שנים הפסקתי להרגיש את כף רגל שמאל בחלקו העליון וגילו אצלי בלט דיסק קל l5-s1 ושלחו אותי לבידקת emg תוצאה: תמונה נויפיזיולוגית המתאימה לפגיעה שורשית l5-s1 משמאל ללא סימני דנברציה פעילה סימני פגיעה נוספת אקסונית חלקיתבעצב הפרונטלי השמאלי ככל הנראה בגובה ראש פיברולה,ללא סימני דנברציה פעילה. אין עדות מעבדתית לפולינוירופתיה. לפני מספר חודשים חלה החמרה ואין לי תחושה גם כן באצבעות כף רגל שמאל ומידי פעמים מרגיש נימול עברתי שוב emg: תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפולינוירופתיה מוטורית דמיאלנטיבית ואקסונלית. תתכן לפגיעה שורשית l5-s1 משמאל ללא סימני דנברציה פעילה אם כי בשל סימני פולינוירופתיה לא ניתן להבדיל לד משמעית בין המצבים. מומלץ בירור. מה זה אומר? מה הטיפול? אני לחוץ מאוד אני לא מצליח להוזז את האצבעות ברגל שמאל ולא מרגיש דבר ולפתע חלה הרגשת נימול .

26/05/2014 | 13:17 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום אשמח להעריך אם אוכל לראות את תוצאות הבדיקה עצמה ואת ה MRI שלך תוכל לקבוע תור למרפאה שלי בהצלחה

26/05/2014 | 17:23 | מאת: טל

עברתי MRI ברך שלא קשור לבעיה הנירולוגית, אני חייל ויש לי תור לנוירולוג עוד חודש וחצי רציתי רק לדעת מה זה אומר ? מה הטיפול?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד