כאבים בעכוז ימין בעת עמידה והליכה איטית

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

11/03/2014 | 00:18 | מאת: דורי

מזה מספר שנים (ויותר בשנה האחרונה) אני חש כאבים בגב תחתון ובעיקר בעכוז ימין לאחר עמידה של מספר דקות או הליכה איטית (אין בעיה בישיבה/שכיבה). אובחן לי בלט דיסק אולם בדיקות פיזיוטרפיה של מגבלות תנועה מעלות שאין קשר בין הכאב לבלט וזאת לאור פעולות אחרות שאני מבצע ללא כאב כלל. טיפול תרופתי נגד דלקת, פיזיוטרפיה וכן דיקור וכירופרקטיקה לא סייעו עד כה להקלה. מה עוד ניתן לעשות?

11/03/2014 | 07:25 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום התמונה שאתה מתאר יכולה להיות ממספר סיבות ולכל אחת מהן טיפול אחר. כמו כן בלי לראות את ההדמיה קשה לי להעריך מהיכן הבעיה. כדאי שתיבדק על ידי נוירוכירורג אשמח לבדוק אותך

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד