שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

22/02/2014 | 15:32 | מאת: מור

דר' זיבלי שלום, בן 39 ,כבר שנתיים סובל מכאביי ראש עזים ותחושה של חוסר יצבות בתנועה, לאחרונה נשלחתי לעשות אם אר אי ובבדיקה גילו מה שנראה כמו מיקרו אדנומה בגודל 5.5 מ"מ על רציפת הסלה מצד ימין בסמוך לבלוטה ( היפופיזה ), אין חדירה לסינוסים קברנוזיים .כאביי הראש הם עצומים ומחרידים ומתעצמים יותר ויותר מיום ליום ורק כדור בשם "אלפרוקס" עוזר ורק במעט להפיג קצת מהכאב אבל אסור לקחת אותו מדי פעם אלא רק בצורה שוטפת ,בכל המאמרים שקראתי כתוב שמיקרואדנומה( גם במימדים כאלו ) גורמת כאבי ראש , הרופאים לא חושבים שצריך לנתח כרגע - מה עושים ??!! האם נתקלת במקרה כמו שלי ואילו כדורים יכולים לעזור ?? האם אסבול את כאביי הראש הללו עד אחרון ימיי בגלל שהאדנומה אינה גדולה מספיק בכדי להוציאה ??!! , אשמח לתשובה בהקדם

24/02/2014 | 07:34 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום, קשה לענות על השאלה בלי לראות את ה MRI אשמח לראות אותך במרפאה

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד