רעד בלילה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

29/11/2016 | 19:29 | מאת: עדי

אבי בן 83 חולה פרקינסון מגיל 77. קיבל 3 פעמים ביום קמדרין. אך גרם לו לבלבול לכן המינון הורד ל2 כדורים ביום. עקב ההורדה בכדורים התחיל לרעוד חזק בלילה מה שמעיר אותו משינה. הנויורולוגית נתנה לו לקחת בנוסף ל2 כדורי קמדרין בשעה 10 בבוקר ו1800 בערב בשעה 2030 לקחת 1 כדור סינמט בשחרור איטי. אבי התחיל לקחת כבר כמה ימים את הסינמט לפני השינה אך זה לא עוזר להפחתת הרעד. שאלתי האם צריך תקופה ממושכת יותר משבוע ניסיון בכדור סינמט כדי לראות השפעה?או שכנראה התוספת כדור לא עוזרת?

עדי שלום התרופה סינמט CR מכילה לבודופא בשחרור מושהה ועל כן אמורה לפעול במשך מספר שעות. באופן עקרוני כדאי לנסות את התרופה במשך שבועיים לפחות לפני קביעה שהיא אינה עוזרת.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד