בעיית שיווי משקל בהליכה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

12/02/2014 | 22:58 | מאת: ויקטור

אימי בת 77 סובלת מחוסר שיווי משקל בהליכה. נשללו בעיות וסטיבולריות וכלי דם צוואריים. כמו כן נשללה סיבת לחץ דם נמןך. לאחרונה הופנת ל MRI ראש. נרשם בתוצאות: אוטמים קטנים בהקף של המוחון ד"וצ האם ממצא זה עלול להיות הסיבה לבעית שיווי המשקל ? האם קיים טיפול כלשהוא לבעיה זאת ? תודה

18/02/2014 | 08:09 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום אוטמים לקונאריים בגיל 77 הם ממצא שכיח ולא מדאיג המיקום שלהם במוחון יכול לגרום להפרעה בשיווי המשקל, אך הייתי רוצה לראות את ה MRI עמצו כדי להעריך זאת

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד