מבחנים לבחינת השפעה של L-dopa

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

14/05/2016 | 13:16 | מאת: דן

ד"ר כהן שלום, אני בוחן אפשרות לערוך מחקר שיאפשר מדד לבחינת השפעת תרופות דוגמת L-dopa על רעד. אשמח אם תוכל להשב את תשומת ליבי למחקרים שעוסקים במבחנים (מדדים?) שיש כיום ומודדים את השפעת ה-L-dopa על הרעד (תשאול החולה? מבחנים פיזיים מסויימים? אחר?) תודה רבה ושבת שלום, דן

דן שלום מאחר ולבודופא הינה תרופה ותיקה ביותר הנמצאת בשוק מאז שנות השישים של המאה הקודמת הרי כבר נעשו בעבר מחקרים רבים שנועדו ללבן את הסוגיה שאתה מעלה. מציע לך לבדוק מידע במאגרי מידע רפואיים כגון pubmed או google scholar

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד