ניתוח או טיפול תרופתי לרגליים של חולה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

13/04/2016 | 14:51 | מאת: מיטל

שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש משהו לעשות לגבי הרגליים של החולה? האם ישנו איזה ניתוח או תרופות שעוזרות לרגליים במחלת הפרקינסון? (אבי חולה במחלה מעל ל 10 שנים, עבר את הניתוח של בקוצב וידיו אינן רועדות כלל ברוך ה.אבל מאחר והמחלה בגוף ממשיכה להחמיר עם השנים רגליו אינן סוחבות אותו לעיתים. האם כבר יש פיתרון???????? תודה מראש.

מיטל שלום לא פיטת בשאלתך מהי הבעיה ברגליים (רעד?, נוקשות?, קפאון? תנועות בלתי רצוניות?) בכל מקרה הטיפול במחלת הפרקינסון מכוון בד"כ לא לסימפטום ספציפי והוא גם בד"כ מותאם אישית לחולה על כן מומלץ שתפני ליעוץ במרפאת הפרעות בתנועה בברכה

מיטל שלום הטיפול במחלת פרקינסון אמור לעזור הן לידיים והן לרגליים. אם קיים הבדל בתגובה מומלץ לפנות להתייעצות לנוירולוג המטפל

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד