שאלה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

09/01/2016 | 15:56 | מאת: לאה

שלום, בת 50 סובלת מתנועות ומתח בגוף. הכל מתגבר לקראת הערב. התנועות הן בעיקרכשאני לבד אבל לא תמיד מצליחה להסתיר. התנועות הן של מתיחת וסיבוב המפרקים בכל חלקי הגוף. מרגישה צורך לשחרר את האיבר. המתח מבטא בכיווץ שרירים, בעיקר בידיים ובכפות הידיים ובשרירי הפנים. פתאום אני שמה לב שאגרוף שמאל בעיקר קפוץ ואז אני משחררת. גם הפנים מתכווצות לי בלי שליטה וזה נותן לי הבעה של מתח, כאילו כעס. יש לציין שאני מרגישה גם דיכאון לחץ וחרדה. האם יכול להיות פרקינסון? תודה

לאה שלום התופעות שאת מתארת אינן אופייניות למחלת פרקינסון מומלץ שתפני לנוירולוג לצורך בדיקה לפרטים נוספים 08-9779610

10/01/2016 | 16:15 | מאת: לאה

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד