דופיקאר בכל מקרה?

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

17/12/2015 | 21:02 | מאת: נילי

שלום דר' כהן, אני מושתלת DBS מזה כ6 שנים, בהצלחה יתירה לשמחתי. אני יכולה וגם לוקחת רק חצי דופיקאר ביום, בלי בעיות, מלבד הפרעה בהליכה. ברצוני לדעת האם יש חשיבות ללקיחת מינון גדול יותר גם אם איני מרגישה צורך, רק מתוך המחשבה של הגברת אספקת הדופאמין למוח (שהרי האלקטרודות לא מספקות דופאמין), או שזה בסדר אם אני לוקחת רק חצי כדור ביום?

נילי שלום הטיפול בדופיקר הוא סימפטומטי בלבד ומומלץ לקחת את המנה המינימלית הנדרשת ע"מ לדכא את הסימפטומים ו

או להבטיח תפקוד

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד