לקיחת תרופת דופיקר והפסקתה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

14/11/2015 | 19:04 | מאת: שיר

אבי בן 82 סובל מפרקינסון במשך 4 שנים . סובל מרעד ביד ימין כמוכן מרזון עצירות איטיות . לוקח אזיליקט בלבד. הוא מאוד פוחד לקחת תרופה נוספת בשל תופעות הלוואי הקשות. האם ניתן לנסות תרופה נוספת כמו דופיקר במינון נמוך לתקופה קצרה ולהפסיק במידה והתופעות לוואי לא נסבלות?או שאם הוא יכול לסבול את הרעד עדיף לא להתחיל בכלל עם תרופות נוספות?

שיר שלום טיפול בדופיקר כמו כל תרופה אחרת ניתן לנטר , להפסיק או להחליף כמו כל תרופה אחרת.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד