טיקים-ורעידות בראש

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

26/10/2015 | 16:31 | מאת: לירון

היי ! לפני כחצי שנה עברתי אירוע של חור בריאה באופן ספונטני שהכניס אותי לחרדות ולחץ מטורף. היום כבר חודשיים שאני מטופל עי ציפרלקס . בשלושה חודשים האחרונים אני מרגיש סוג של טיקים בראש שכיאלו הראש נוטה לצד שמאל, זה מלווה ברעידות וקליקים בראש . דבר זה מתסכל אותי נורא, ואני פשוט מיואש . האם זה תופעה של לחץ וחרדה והאם זה יעבור ?

לירון שלום טיפול בנוגדי דיכאון החוסמים ספיגה חוזרת של סרוטונין כגון ציפרלקס יכול לגרום להופעת טיקים או תנועות בלתי רצוניות אחרות. מומלץ על כן שתפנה לייעוץ נוירולוגי

30/10/2015 | 15:20 | מאת: לירון

האם זה עובר ?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד