פרכוס ראשוני

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

01/10/2015 | 19:55 | מאת: א

הנני נערה בת 22, עד כה לא אובחנתי במחלות כלשהם הקשורות למערכת העצבים או הלב, לפני כמה חודשים ביצעתי בדיקת דם ונאמר לי שהכל תקין, לפי מדידת לחץ הדם מצבי תקין גם כן 110 sys ו 68 dia ,דופק 84. לפני שבוע הייתי בחופשה באילת שמהלכה ישבנו באחד הערבים עם חבריי במלון, עישנו גוינט די גדול ולאחר כמה דקות הרגשתי סחרחורת ותחושת אי נוחות במשך מספר דקות ולאחר מכן איבדתי הכרה ולדברי חבריי ששהו איתי פרכסתי. , הפרכוס לטענתם כלל רעידות בכל הגוף והייתי עם חצי עיניים פתוחות אך לא היו הפרשות, אבדן ההכרה נמשך במשך דקה. רציתי לדעת מה לדעתכם הסיבה שהגבתי כך? והאם עליי לפנות לרופא באופן דחוף? חשוב לציין שהנני מעשנת סמים קלים כבר תקופה של שנה וחצי ולא הגבתי כך עד כה, אך קרה לי בעבר הרחוק שאיבדתי הכרה כתוצאה מעישון סמים. אשמח לקבל חוות דעת, תודה מראש!

א שלום פורום זה נועד לתת מידע בנושאים הקשורים למחלת הפרקינסון ולא לתת יעוץ פרטני-אישי במצבים רפואיים שונים.לברור הסיבות לאירוע שקרה לך מומלץ שתפני לנוירולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד