רעד במאמץ עזרה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

20/09/2015 | 17:54 | מאת: עידן

שלום בן 22 בריא בדכ מזה שבועיים שמתי לב שיש לי רעידות בשרער כאשר אני מתאמץ לדוגמא באמצע עליה בכפיםות בטן או אפילו בזמן יחבי מין שאני רוכן מעליה הידיים רועדות יש לציין שזה רעידות כאילו ממש התאמצתי אחרי הרבה כפיםות בטן שהגעתי לשיא שלי אם אני עושה תפעולה הרבה הרעידות מופחתות כאילו השריר מסתגל למאמץ ממה זה יכול לקרות והאם יש מקום לדאגה ממחלות כמו פרקינסון או als יש לציין שאני היפוכונדר

עידן שלום רעד בעת מאמץ הנה במרבית המקרים תופעה פיזיולוגית. עם זאת אם אתה חושש מומלץ שתפנה לרופא המשפחה או נוירולוג לשם בדיקה

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד