אבדן קשר

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

24/02/2015 | 09:28 | מאת: אהרון

בת 68 לראשונה בחייה ארוע של אבדן קשר עם הסביבה בזמן ישיבה למשך מספר דקות לא הגיבה לקריאה בשמה החזיקה ידיים באויר לא הגיבה למגע המשיכה בבהיה . חזרה לעצמה באופן ספונטני נשארה עם עייפות שגם היא חלפה מעצמה. אשה בריאה אני בדרך! כלל ללא מחלות רקע אינה נוטלת תרופות באופן קבוע.רופא משפחה לא התרשם ולא המליץ על המשך ברור. אני ביתה דואגת איך עלי להתיחס לנושא

האירוע המתואר יכול להתאים לאירוע של ניתוק ומומלץ להפנותה לבדיקת נוירולג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד