בעיות בליעה כתוצאה מפרקינסון

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

06/08/2019 | 14:29 | מאת: מירב

היי אבא בן 77 סובל מפרקינסון כרגע הוא בבית חולים כבר שבועיים מכיוון שהיה לו חום לא מוסבר . הוא התחיל בעיות בבליעה וקשה לבלוע את ההפרשות המצב מאוד מחמיר בנושא הבליעה . חוץ מסאקשנים שהורסים לו את הבריאות איך עוזרים לו נה אני עושה? כרגע הוא ללא חום ומתקשר

שלום רב. בעיות בליעה הם שכיחות במחלת פרקינסון ביחוד בשלבים מתקדמים. אני סמוך ובטוח שאם אביך מאושפז עקב בעיות אלו הרופאים המטפלים יוכלו להציע לכם טיפולים ופתרונות לבעיה.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד