חוסמי בטא 1 גורמים לפרקינסון

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

24/07/2019 | 12:48 | מאת: אייל

לידיעתך אחרי פגישה עם רופא משפחה קרדיולג ונירוכירוג קיבלתי אישור להוריד את חוסם הבטא 1 (קריולוק -ביספרולול) קניתי מודד לחץ דם ועשיתי רשימה של 10 ימים לפני ההורדה של חצי כדור ורשימה של 10 ימים עם חצי כדור ואחרי זה רשימה ללא כדור בכלל . התוצאות מדהימות כבר בשבוע של החצי כדור הכוח של אבא שלי חזר ב40 אחוז פניו נראים רעננים ויפים יש לו כוח לקום לבד ללא מטפל ומיום ליום זה רק משתפר כמו ניסים מול העייניים!!! אנילא מאמין שאבא שלי לקח 20 שנה את הכדור שגרם לו לתסמינים כמו חולה פרקינסון אמיתי כבר 7 שנים! .. אין המצלה להפסיק מיידיתי את חוסמי בטא לאחר שנים של שימוש חייב ביקורת של רופא ומעקב לחץ דם בוקר צהריים וערב ... רק 20 יום מתחילת התהליך של ההורדה של חוסמי בטא 1 אמשיך לעדכן עוד חודש ממצאים מכל המצב הזה.

15/09/2019 | 14:11 | מאת: גלי

אייל, אתה יכול בבקשה לעדכן האם יש שיפור נוסף מאז הורדת חוסמי הבטא?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד