טיפול בתא לחץ וקנביס רפואי לחולה פרקינסון

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

09/08/2018 | 23:32 | מאת: ברי

בעלי מזה שנה סובל מפרקינסון עם רעד ביד ותחילת רעד ברגל. טרם התחלנו טיפול תרופתי מחשש לתופעות לוואי בלתי הפיכות מהתרופות. אשמח לקבל מידע לגבי טיפול בתא לחץ באיזה שלב של מחלה רצוי ואיך ניתן להגיע באופן פרטי .כמו כן מה לגבי קנביס רפואי אני מודעת שרק לאחר כשנה של טיפול קונבנציונאלי יש אפשרות לרישיון.אשמח לקבל מידע. מודאגת מאד ומבולבלת בקבלת החלטה לגבי סוג הטיפול האולטמטיבי . תודה רבה

שלום רב. הטיפול בתא לחץ לא הוכח עדיין כיעיל במחלת פרקינסון, הוא אינו מכוסה על ידי המבטחים ועלותו יקרה. קנביס היא אופציה לטיפול בכאבים על רקע דיסטוניה או רעד בלתי נשלט וזאת לאחר הליך רישוי של משרד הבריאות

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד