פרקינסון ופעולת איבה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

23/09/2017 | 10:56 | מאת: ענת

ראשית תודה על השירות. אשתדל לתת פרטים מכוונים. עובדת כעת כאחות מוסמכת בקופת חולים, אך גמלאית של הצבא אחרי 25 שנה. בריאה עד לפני כשנה, מעולם לא מעשנת, עוסקת בכושר מזה 10 שנים. נשואה באושר ויש לנו 3 בנות. ביום הולדת 49 אובחנתי כחולת פרקינסון קשיון שרירים ללא רעד. הנני פצועת פעולת איבה "אוטובוס הדמים בכביש החוף". אין במשפחה חולי פרקינסון. אני מעוניינת להיות בקבוצת ניסוי לתא לחץ כי אני חולה רק שנה וחצי וכפרסונל מצדיעה למחקרים רפואיים. בתודה וממתינה בברכה

שלום רב לתיאום טיפול בתא לחץ יש להתקשר 08-9779393 08-9779395

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד