פטריה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/08/2014 | 16:01 | מאת: רוני

היי קבעתי תור לרופאת נשים כי אני מרגישה גרד בפות ואי נעימות. אני בתולה אבל יש לי חבר כבר הרבה זמן ואנחנו מקיימים המון המון מין אוראלי ולעיתים נדירות מין אנאלי. כשאני אגיד לרופאה שאני בתולה אני אצטרך לציין שהחבר יורד לי? אם כן- זה הכרחי? סוג הטיפול יכול להשתנות עקב ה"וידוי"? (כי אני מתביישת להגיד את זה) נ.ב -תמיד אחרי שהוא יורד לי אני מקפידה לנקות את המקום עם מגבון ואחר כך לייבש ולא ללכת לישון ככה כשהמקום לח ורטוב כדי שלא תיהיה לי פטריה/גרד או משו כזה( זה עוזר במשהו? להפסיק עם זה או שזה מנהג טוב?)

31/08/2014 | 18:06 | מאת: ד"ר דן קלמן

כדי שהרופאה תוכל לאבחן את מצבך במדויק כדאי לתת לה את כל הפרטים, כולל קיום מין אוראלי ואנאלי. אכן כדאי תמיד לשמור על היגיינה של הנרתיק ולשמור על הסביבה יבשה (חום ולחות מעודדים צמיחה של פטרייה). ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק