בעיות וגינליות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/02/2014 | 17:23 | מאת: יעל

תקופה ארוכה אני סובלת מגירוד וצריבה ונמנעת מקיום יחסים, עקב הסבל הנגרם לי. הרופא בקופת חולים לא מוצא כלום בבדיקה ורמז לי על קבלת טיפול פסיכולוגי. למרות שהבעיה פיזית ומציקה מאוד. מה אפשר עוד לנסות שלא עשיתי? תודה על התיחוסתך

05/02/2014 | 17:55 | מאת: ד"ר דן קלמן

לפי התיאור שלך ייתכן ומדובר בדלקת בנרתיק וייתכן כי על רקע פטרייתי. לעתים הבדיקה תקינה ואף המשטח מהנרתיק יכול להיות תקין ועדיין יש תסמינים של דלקת. ניתן גם לנסות טיפול לא תרופתי כגון טיפול באוזון או היפרתרמיה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק