פטרייה שחוזרת כבר 3 שנים ולא מרפה!!

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/12/2016 | 04:16 | מאת: אושרית באלס

שלום, יש לי בעייה שכל פעם שאני במגע מיני עם בעלי(והוא היחיד)יש לי כאבים חזקים במגע עצמו(כמו של פצעים פתוחים שבאים במגע) ולאחר מכן, בכל מתן שתן שורף מאוד היות ואני רואה את הפטריה בכניסה לפות. לכן,לאחר אין ספור התייעצויות עם מומחים הטיפול האחרון היה בבוריק לנרתיק ומשחת אגיסטן.הגעתי למצב שפשוט אני חיה על הכדור והמשחה על בסיס יום יומי. אולי אני צריכה ייעוץ של רופא גניקולגי ורופא עור? ואם יש פתרון לבעיה שלא מרפה ופוגעת בחיי כל כך?

חומצה בורית נועדה לייצר סביבה חומצית בנרתיק, מה שגורם לסביבה אוהדת לחיידקים הטובים ופחות אוהדת לפטרייה וחיידקים רעים. משחת אגיסטן חיצונית נועדה לטפל בגירוי פטרייתי חיצוני בלבד ויש גם קרם להחדרה לנרתיק הזהה לנרות ומטפל בפטרייה בנרתיק. במקרה שלך , קדם כל יש לאבחן במדויק הבעיה והאם אכן מדובר בפטרייה. באם אכן זו פטרייה, יש טיפולים נוספים שיכולים להיות יעילים יותר כגון טיפול בכדורים וכן מגוון טיפולים לא תרופתיים שחלקם מבוצעים במרפאתנו כגון טיפול בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון, וטיפול מקביל בפטרייה במערכת העיכול. כל זאת לאחר פגישת ייעוץ פרטנית ואבחון. את מוזמנת לפנות למרפאתנו

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק