המשך לשאלה קודמת -ותודה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/08/2016 | 18:59 | מאת: גילה

ביצעתי משטח וגינלי למחלות מין שלשלום היום הגיעו תשובות ומדבור בטריכומנס כמו שאיבחן הרופא אז מדוע הפלג'יל לא עזר? האם זה חיידק מסוכן?אני ממש מודאגת יש לי תור רק שבוע הבא תןדה

יכולות להיות מספר סיבות לכך שהפלג'יל לא עזר כגון מינון לא מספק או משך טיפול לא מספק וייתכן גם שהטריכומונס הוא לא הגורם היחיד לתסמינים. אבל הדבר החשוב ביותר במקרה של טריכומונס מאובחן הוא לוודא שגם בן הזוג (אם ישנו) יקבל טיפול במקביל לטיפול שלך ויש להימנע מיחסים בזמן הטיפול. באם יש בן זוג והוא לא קיבל טיפול, תהיה הדבקה חוזרת. יש לציין שטריכומונס הוא לא חיידק אלא טפיל (פרזיט).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק