הפרשות ירוקות וגרד חזק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

14/08/2016 | 15:13 | מאת: גילה

כבר כחודש וחצי אני סובלת מהפרשות ירוקות גרד בפות וצריבה הייתי כבר אצל 3 רופאים שונים ולקחתי כבר כל טיפול אפשרי בבדיקה האחרונה הרופא טען שזו קנדידה ונתן לי פליג'יל למשך שבוע שגם לא עזר אני ממש סובלת וממש עובדת עצות איזה עוד טיפול יכולים לתת לי כבר לקחתי הכל

נתחיל מזה שפלג'יל זה לא לקנדידה אלא לווגינוזיס חיידקית או לטריכומונס. לא ציינת אם עשית משטח מהנרתיק או בדיקות STD (מחלות המועברות בדרכי ין). גם אם לעתים אין הכרח בבדיקות אילו, במקרה שלך נראה שכן, כי לנוכח התלונות יש הכרח להגיע לאבחנה של הגורם. ישנן אפשרויות טיפול רבות בהתאם לאבחנה אך לצערי לא אוכל לשער מהי האבחנה ולהמליץ על טיפול ללא פגישת ייעוץ מסודרת. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק