קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/02/2016 | 00:12 | מאת: לירון

שלום , בתוצאות של תרבית מהנרתיק אחת מהתשובות הייתה cand.glabrata positive מה זה אומר? האם יש לי קנדידה? מה אפשרות הטיפול ואיך מטפלים בה , כמו כן אפשר לציין כי אני סובלת בזמן האחרון מהפרשות מרובות רובן שקופות לבנות לעיתים רחוקות צהובות , אבל כל הזמן מרגישה רטיבות וכן לפעמים צריבה בנרתיק מדיי פעם האם זה קשור אחד לשני. אודה לתשובה המהירה .

07/02/2016 | 15:29 | מאת: ד"ר דן קלמן

Candida Glabrata הוא זן של קנדידה (פטרייה) שלעתים עלול להיות עמיד יחסית לטיפול תרופתי והטיפול בה עלול להיות יותר קשה. התסמינים שציינת יכולים לנבוע מהקנדידה. הטיפול לרוב הוא תרופתי בנרות וכדורים. באם טיפול תרופתי אינו עוזר אפשר לטפל בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון שזהו טיפול יעיל לדלקות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק