התגברות הפטרייה?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

31/01/2016 | 13:58 | מאת: קרן

שלום. אני סובלת מזה זמן רב מפטרייה עם גירודים והפרשות. בימים האחרונים ההפרשות התגברו וגם החלו כאבים באיזור הרחם. מאתמול יש גם חום שבא והולך ומגיע ל 38. ההרגשה הכללית מאוד רעה. האם ייתכן שזה נובע מהתגברות הפטרייה או שזה משהו אחר? תודה

31/01/2016 | 14:42 | מאת: ד"ר דן קלמן

לפי תיאורך זה בהחלט לא מתאים ל"התגברות" הפטרייה. למצבך יכולות להיות סיבות רבות, אחת מהן היא דלקת אגנית (PID), מצב המצריך טיפול דחוף. בשל כך יש לפנות בדחיפות לרופא ואם אין זמינות אז למוקד רפואי או חדר מיון. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק