פטריה בפה בהריון

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/01/2016 | 20:06 | מאת: מורן

שלום, יש לי פטריה בפה,בהריון בשבוע 28, מטופלת בדקטרין אורל ג'ל. האם מגע ידני בפטריה שבפה ולאחר מכן מגע באבר המין ללא שטיפת ידיים (מגע חיצוני כמו בזמן שירותים וכו ) יכולה לגרום להדבקה גם באבר המין? אודה לתשובתך.

06/01/2016 | 15:27 | מאת: ד"ר דן קלמן

גם אם תיאורטית זה יכול להיות, בפועל ההדבקה של הנרתיק לרוב מתרחשת ממערכת העיכול בה נמצאת הקנדידה ותסמיני הקנדידה נובעים לרוב לא מהדבקה חדשה אלא מ"התעוררות" הפטרייה שנמצאת בנרתיק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק