טיפו לפטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/11/2015 | 16:01 | מאת: דגנית

רציתי לדעת מדוע הרופא לא נותן לי אנטיביוטיקה לטיפול בפטרייה אלא רק נרות. אני סובלת כבר הרבה זמן והנרות עוזרים רק לזמן קצר. מה עוד אפשר לעשות?

15/11/2015 | 16:35 | מאת: ד"ר דן קלמן

אנטיביוטיקה אינה יעילה נגד פטרייה ויש לטפל בתרופות אנטי פטרייתיות. אם אכן מדובר בפטרייה אז יש אפשרויות רבות לטיפול תרופתי גם בנרות וגם בכדורים. באם מדובר בדלקות פטרייתיות חוזרות שאינן מגיבות היטב לטיפול תרופתי, כדאי לנסות טיפול בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון שזהו טיפול יעיל מאוד לדלקות חוזרות שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק